2015.10.9(金) Chikushi Forum of Environmental and Energy Sciences

The Memorial Symposium of Late Professor Yasutake Teraoka

Date

9:00-17:45, October 9 (Fri.), 2015

Venue

Main Conference Room, Administrative Offices Building 3F, Chikushi Campus, Kyushu University
6-1 Kasuga-koen, Kasuga, Fukuoka, 816-8580, Japan
>>Campus Map

Organized by

Research and Education Center for Advanced Energy Materials, Devices, and Systems, Kyushu University
Research and Education Center of Carbon Resources, Kyushu University
Green Asia Education Center, Kyushu University

Co-organized by

Interdisciplinary Graduate School of Engineering Sciences, Kyushu University
Research Center for Synchrotron Light Applications, Kyushu University
CAMPUS Asia EEST, Kyushu University

Please refer to AEMDS web site for details.

Opening

Prof. Hideharu Nakashima (Kyushu University)
Prof. Kengo Shimanoe (Kyushu University)
Prof. Sudarto Notosiswoyo (Institut Teknologi Bandung, Indonesia)